Categories
Uncategorized

Visma lukker Stellar

Visma lukker Stellar

Skrevet af: Christian Mark d. 05/05/21

Til næste sommer d. 30. juni 2022 vil der blive lukket ned for alt vedligehold og support til Visma Stellar. Det betyder, at hvis du er på Stellar Hosting vil du ikke kunne bruge programmet efter denne dato.

Har du Stellar installeret lokalt på din computer, vil det fortsat være muligt at bruge programmet, men dette fraråder vi dog kraftigt, da du ikke vil kunne søge hjælp i forbindelse med tekniske problemer og fremtidige opdateringer af programmet vil ophøre. 

Er du nuværende bruger af Vismas økonomisystem Stellar, så skal du til at finde en ny løsning

Vi ved at overgangen fra ét system til et andet kan være både frustrerende og tidskrævende. Vi står til rådighed med både rådgivning, opsætning, konvertering og efterfølgende support samt træning i forbindelse med dit nye system.

Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om at tage tid fra andre projekter, tab af data eller at lære det nye system at kende – vi hjælper dig med det hele vejen igennem, så du kan koncentrere dig om hverdagens gøremål. 

E-conomic er et godt alternativ til tidligere Stellar brugere

E-conomic har længe været danskernes foretrukne regnskabsprogram, hvor både bogføring og fakturering er gjort simpelt. Du får mere tid til værdiskabende aktiviteter ved at automatisere en lang række processer og fjerne manuelle arbejdsgange.

Vi hjælper gerne med opsætningen og konverteringen af dine data til e-conomic, så du hurtigt og nemt kan fortsætte dit arbejde uden bekymringer. Desuden giver vi den nødvendige træning i programmet og efterfølgende support, så overgangen fra Stellar bliver glidende og problemfri.

Du kan læse mere om e-conomic her.