Categories
Uncategorized

SMV:Digital

SMV:Digital

Skrevet af: Christian Mark d. 25/05/21

SMV:digital puljen åbner for ansøgninger den 31. maj kl. 09.00, så du endnu engang kan søge om tilskud til at kickstarte din digitaliserings rejse. Du kan indsende din ansøgning lige her.

Digital omstilling er efterhånden blevet en del af alle virksomheders realitet, men hvordan får man omstillet sine arbejdsgange og hele sin hverdag?

Det kan være svært at overskue en omstilling af virksomheden, da det optager tid fra andre projekter og i særdeleshed fordi, at det kan komme til at ligge som en tung udgiftsbyrde.

SMV:Digital giver små og mellemstore virksomheder en mulighed for at imødegå udfordringer, gribe muligheder og forbedre deres virksomhed gennem digital omstilling, men som har svært ved at komme i gang eller gennemføre projekt alene.

Om under en uge åbnes der nemlig for en tilskudspulje, som giver små og mellemstore virksomheder mulighed for at ansøge om et tilskud på 100.000 kr. til privat rådgivning.

Går du rundt med ambitioner om at styrke din virksomheds vækst og konkurrenceevne gennem digital omstilling?

Vi har fået tildelt titlen som SMV:Digital rådgiver, hvilket betyder at vi indgår i den samling af rådgivere, som du har mulighed for at vælge til at hjælpe dig med din digitale omstilling.

Hos Bizz Zolutions er vi eksperter i rådgivning af forretningssystemer (ERP), som automatiserer og effektiviserer dine arbejdsprocesser, så der bliver skabt det bedste udgangspunkt for vækst og styrket konkurrenceevne.

For os handler det om at få dig bedst muligt i gang, videre eller gennem dit digitale projekt, så du står stærkere både nu, men også i fremtiden.

Vil du gerne læse mere om, hvem Bizz Zolutions er? Så kan du gøre det lige her.

Har du spørgsmål omkring, hvordan vi kan hjælpe dig? Så er du altid velkommen til at kontakte os på 5020 2520 eller sende en besked her.

Tildelingskriterier:

  • Dansk CVR nr.
  • 3-249 ansatte
  • 2 mio. kr. i omsætning i seneste afsluttede regnskabsår
  • En omsætning på maksimalt 50 mio. euro og/eller en balance på maksimum 43 mio. euro
  • Projektet bidrager til at realisere virksomhedens vækstambitioner
  • Tilstrækkelig organisatorisk og økonomisk forankring af projektet
  • Projektet har digital og teknologisk nyhedsværdi for den enkelte virksomhed

Leave a Reply