Categories
Uncategorized

Pipedrive x Rackbeat

Pipedrive x Rackbeat

Skrevet af: Christian Mark d. 27/05/21

Med vores nye integration mellem Pipedrive CRM og Rackbeat lagerstyring kan du sikre ensartede resultater, et bedre arbejdsflow og frigive ressourcer!

Har du savnet en måde, hvorpå du kan effektivisere både din kundestyring og din lagerstyring på ét og samme tidspunkt?

Så har vi løsningen til dig her!

Vi har i det sidste stykke tid arbejdet på et projekt, som fører os tættere på at skabe de optimale omstændigheder for øget salgseffektivitet.

Men hvad er løsningen?

Kort sagt: en integration mellem Pipedrive CRM og Rackbeat lagerstyring.

Pipedrive er allerede et populær CRM-system, som du kan læse mere om her. Dog er der stadig mange manuelle processer, når det kommer til at få behandlet det salg som netop er vundet i andre systemer – herunder forsendelse og fakturering af varen. 

Her kommer Rackbeat ind i billedet, læs mere om systemet her.

Ved at koble de to systemer sammen forbedres effektiviteten af den interne kommunikation med let dataoverførsel mellem salg og gennemførelse.

Det er slut med rapport duplikering fra forskellige teams. Data bliver synlig og automatisk opdateret i både Pipedrive og Rackbeat.

Automatisering af processer for at sikre nøjagtighed uden brug af ekstra timer

Den nye integration giver en række af nye muligheder for at automatisere processer. Disse fjerner i sidste ende overensstemmelser og øger salgspotentialet.

Når et salg er vundet i Pipedrive, vil der automatisk blive oprettet en ordre i Rackbeat.

Ordrestatussen, hvad enten en vare er afsendt eller der er blevet faktureret, vil blive vist direkte i Pipedrive.

Hele processen fra et salg er vundet til at kunden er faktureret, foregår nu i det samme flow. Det betyder, at du undgår en difference mellem, hvad der er vundet og hvad der faktisk bliver faktureret.

Og du behøver ikke bruge ekstra timer!

Med den nye integration bliver det nemmere at lave konkrete og mere præcise tilbud til kunderne, da de aktuelle og opdaterede oplysninger omkring lageret kan findes direkte i Pipedrive. Det betyder, at navigationen mellem flere systemer forsvinder og gør salgsaktiviteterne mere effektive. Du øger sandsynligheden for at lukke flere aftaler.

For at tage det helt til kernen: din hverdag bliver nemmere. Så det er bare med at få sat det op og komme i gang!

Leave a Reply