Categories
Uncategorized

SMV:Digital åbner for ansøgninger

SMV:Digital åbner for ansøgninger

Har du tårnhøje ambitioner for din virksomhed? Ønsker du at styrke virksomhedens konkurrenceevne og væskt via digital omstilling, men du mangler bare kapitalet til at føre ambitionerne ud i livet? Så skal du læse med her! 

Digital omstilling er efterhånden blevet en del af alle virksomheders realitet, men hvordan får man omstillet sine arbejdsgange og hele sin hverdag? SMV:Digital har det perfekte setup til dig og din forretnings digitale rejse! Søg tilskud på 100.000 kr. til privat rådgivning inden for e-handel og digital omstilling.

Hvem kan egentlig søge tilskuddet?

Tilskuddet er rettet mod SMV’er, som har en idé om, at digitalisering kan hjælpe med at løse en udfordring eller gribe en mulighed og reformere din virksomhed, men som har brug for en hjælpende hånd i form af private rådgivere, til at komme i gang med eller gennemføre den digitale rejse.

Hvis du stadig er lidt i tvivl om, hvad du helt konkret kan bruge tilskuddet til, så har vi samlet nogle eksempler på, hvilke områder inden for automatisering/digital omstilling, som du blandt andet kan søge midler til:

Digital Sikkerhed

Forretningssystemer (ERP)

Cloud Teknologi

Systematisk Kundebearbejdelse (CRM)

Produktionsoptimering (analyse og effektivisering af forsyningskæden)

Du kan se flere eksempler på områder her

Hos Bizz Zolutions er vi specialister i, at føre din virksomheds digitale drømme ud i virkeligheden. Vi har allerede foretaget over 5.000 økonomisystem opsætninger. Vi samarbejder med adskillige lokale Erhvervsråd, er godkendt samarbejdspartner hos de landsdækkende Erhvervshuse og støtter SMV:Digital omkring digitalisering af Danske Virksomheder. Så du er i trygge hænder hos os! 

Start din digitale rejse med Bizz Zolutions

Vi eksperter i rådgivning af forretningssystemer (ERP), som automatiserer og effektiviserer dine arbejdsprocesser, så der bliver skabt det bedste udgangspunkt for vækst og styrket konkurrenceevne.

For os handler det om at få dig bedst muligt i gang, videre eller gennem dit digitale projekt, så du står stærkere både nu, men også i fremtiden.

Vil du gerne læse mere om, hvem Bizz Zolutions er? Så kan du gøre det lige her.

Har du spørgsmål omkring, hvordan vi kan hjælpe dig? Så er du altid velkommen til at kontakte os på 5020 2520 eller sende en besked her.