Categories
Uncategorized

Digital rådgivning for Spin Robotics

Digital rådgivning for Spin Robotics

I Bizz Zolutions har vi i foråret arbejdet på en komplet løsning, der imødekommer Spin Robotic’s behov og ønsker for høj digitalisering og automatisering.

Tempoet i moderne produktionsvirksomheder og i særdeleshed moderne robotproduktionsvirksomheder, er ekstremt højt og øget produktivitet er en nøgle faktor. Mange skrueopgaver i produktionen udføres stadig til dels manuelt, hvilket fører til belastningsskader og nedslidning af blandt andet håndled, skulder og ryg.

Markedet for collaborative robotter, som kan aflaste mennesker i de nuværende manuelle processer, stiger markant. En kraftig stigning i antallet af collaborative robotter kræver udvikling af flere værktøjer for at markedsbehovet kan imødekommes. Og her kommer Spin Robotics ind i billedet!

Hvem er Spin Robotics?

Spin Robotics udvikler, producerer og sælger værktøj til robotter, som på en sikker måde muliggør samarbejdet mellem mennesker og robotter. Tanken er, at værktøjerne skal være hurtige for produktionsvirksomhederne at installere og programmere, så de passer til forventningen om fleksibilitet og hurtig omstilling i industrien.

Spin Robotics har været på en spændende rejse de sidste par år, hvor det første værktøj i deres portefølje blandt andet er blevet introduceret: En plug’ n ‘produce skruestrækker.

I Bizz Zolutions har vi i flere år spændt fulgt robotindustrien på sidelinjen, indtil for nyligt hvor vi fik lov til at tage del i Spin Robotics’ vækst rejse, som deres digitale IT og software rådgiver.

Spin Robotics var dygtige til at blive tildelt en af de udbudte SMV:Digital puljer og da Bizz er certificeret rådgiver til SMV:Digital, var det et perfekt match af udfordringer og ekspertise.

Hvad er SMV:Digital?

SMV:Digtal er et program som udbyder tilskudspuljer til virksomheder, der ønsker hjælp til deres digitale omstilling med henblik på at vækste og udfordre de traditionelle arbejdsgange. Vi har tidligere skrevet om, at vi er godkendt som SMV:Digital rådgiver og står til rådighed for de virksomheder der søger midler gennem programmet.

Løsning på udfordringen

Først blev vi kontaktet med henblik på at rådgive omkring en lagerløsning, som kunne imødekomme Spin Robotic’s behov, samt efterfølgende opsætning af denne.  Der var et ønske om at finde en lagerløsning som er agil, nem at opsætte og med et højt niveau af automations muligheder. Samtidig skulle der være mulighed for både træning i og support af den valgte løsning. Derudover, var der allerede oprettet en e-conomic konto og en integration mellem denne og lageret var derfor en vigtig faktor.

Gennem afdækningen af virksomhedens behov, faldt snakken også på ønsket om et værktøj til at styre virksomhedens kunder. Så inden vi så os om, var der opnået enighed om en lager samt CRM-løsning, som skulle integreres med en eksisterende e-conomic konto.

I fællesskab har vi fået lavet en totalløsning, som er 100% skræddersyet Spin Robotics’ behov og krav. Med en løsning som spænder på tværs af lagerstyring, CRM, e-conomic og kundeservice, åbner der sig et hav af muligheder: Markeres en kunde ex. som vundet i CRM systemmet, vil der automatisk blive oprettet en ordre i lagerstyringen. Når denne vare er klar til afsendelse eller er blevet afsendt, vil denne information fremgå direkte i CRM systemmet. Er varen blevet faktureret i lagerstyringen, er den også bogført i e-conomic – cirklen bliver fuldendt og giver fuld kontrol fra første kundekontakt til fakturering, uden spildtid.

Hvorfor Bizz Zolutions?

Når vi rådgiver virksomheder, er det vigtigt for os altid at præsentere løsningsforslag, som giver plads og mulighed for vækst. Udviklingen inden for digitalisering og de systemer som er til rådighed, stiger i et accelererende tempo – meget hurtigere end de fleste virksomheder når at tage en beslutning.

Vi ønsker derfor at sikre, at virksomhederne ikke står og skal udskifte deres system igen efter kun en kort brugsperiode. De tilpassede løsninger vi tilbyder, vil altid være baseret på førende systemer, hvor der er mulighed for at følge med udviklingen.

I Bizz Zolution er vi beæret over at have fået muligheden for at arbejde samme med hele ledelsesteamet i Spin Robotics og vi er stolte over at have været med til at støbe det fundament som Spin Robotics fremadrettet kommer til at vækste deres forretning på.

Tilskuddet fra SMV:Digital er rettet mod SMV’er, som har en idé om, at digitalisering kan hjælpe med at løse en udfordring eller gribe en mulighed og reformere din virksomhed, men som har brug for en hjælpende hånd i form af private rådgivere, til at komme i gang med eller gennemføre den digitale rejse.

Start din digitale rejse med Bizz Zolutions

Vi er eksperter i digital rådgivning af forretningssystemer (ERP), som automatiserer og effektiviserer dine arbejdsprocesser, så der bliver skabt det bedste udgangspunkt for vækst og styrket konkurrenceevne.

For os handler det om at få dig bedst muligt i gang, videre eller gennem dit digitale projekt, så du står stærkere både nu, men også i fremtiden.

Vil du gerne læse mere om, hvem Bizz Zolutions er? Så kan du gøre det lige her.

Har du spørgsmål omkring, hvordan vi kan hjælpe dig? Så er du altid velkommen til at kontakte os på +45 50 20 25 20 eller sende en besked her.