Categories
Uncategorized

Dgitial rådgiver for Ducklas Media

Digital rådgiver for Ducklas Media

For alle virksomheder er likviditets overblik en vigtig faktor og specielt for en agil vækst virksomhed som Ducklas Media, der primært har fokus på og bliver målt på, at hjælpe deres kunder til maksimering og vækst.

Ducklas Media havde derfor brug for en stabil og sikker løsning; og Bizz Zolutions havde en digital løsning klar !

Ducklas Media arbejder ekstrem tæt sammen med deres kunder. Men under Corona pandemien har de, som mange af deres kollegaer i branchen, oplevet at ikke alle kunder har haft muligheden til ex. at betale til tiden, har ønsket at skyde betalinger eller blot som de, har haft et manuel likviditets procedure.

Dette gjorde at deres bogholder brugte utrolig meget tid på at opkræve samt sende rykkere til deres samarbejdspartnere og kunder. Steffen Witterseh Rasmussen, som er stifter af Ducklas Media, vidste at der måtte være en smartere løsning end nuværende, så han kontaktede derfor Bizz Zolutions, for at finde en hurtig, sikker og agil måde at få hjælp til digitaliseringen. 

Se med i videoen nedenfor og hør hvordan Ducklas Media’s, har arbejdet sammen med os.

Når vi rådgiver virksomheder, gør vi vores yderste for altid at præsentere løsningsforslag, som giver plads og mulighed for vækst. Vi er eksperter i digital rådgivning af ex. forretningssystemer (ERP), som automatiserer og effektiviserer dine arbejdsprocesser, så der bliver skabt det bedste udgangspunkt for vækst og styrket konkurrenceevne.
   

Start din digitale rejse med Bizz Zolutions

For os handler det om at få dig bedst muligt i gang, videre eller gennem dit digitale projekt, så du står stærkere både nu og i fremtiden med markedets mest agile løsning.

Vil du gerne læse mere om, hvem Bizz Zolutions er? Så kan du gøre det lige her.

Har du spørgsmål omkring, hvordan vi kan hjælpe dig? Så er du altid velkommen til at kontakte os på +45 50 20 25 20 eller sende en besked her.