Fuld konvertering til e-conomic

 

 

Hvis du har fået overført data til e-conomic som en del af “Fuld konvertering”, så kan du foretage stikprøver af data ved at gennemgå følgende punkter:

 1. Saldobalance:
  Findes ved at klikke Rapporter -> Regnskab -> Saldobalance
  – I kan tjekke at regnskabet er indlæst korrekt ved at lave en rapport for perioden {{hele indeværende regnskabsår}}, afkryds feltet ”Medtag kladdeposteringer” -> Klik OK.Link til uddybende forklaring i e-conomic e-copedia her. 
 2. Debitorsaldoliste:
  Findes ved at klikke Rapporter -> Kunder -> Debitorsaldoliste. – I kan tjekke, at debitorsaldi er indlæst korrekt ved at lave en rapport pr. dato: {{sidste dag i indeværende regnskabsår}}, afkryds feltet ’Medtag kladdeposteringer’ -> Klik OK.Link til uddybende forklaring i e-conomic e-copedia her.
 3. Kreditorsaldoliste:
  Findes ved at klikke Rapporter -> Leverandører -> Kreditorsaldoliste – I kan tjekke, at kreditorsaldi er indlæst korrekt ved at lave en rapport pr. dato: {{sidste dag i indeværende regnskabsår}}. Afkryds feltet ’Medtag kladdeposteringer’ -> Klik OK.Link til uddybende forklaring i e-conomic e-copedia her.
 4. Kontoplan:
  Findes ved at klikke orange tandhjul -> Alle indstillinger -> Regnskab -> Kontoplan
  OBS! I skal kun tjekke, at kontonumre, navne og momskoder er korrekte. Lad dig ikke skræmme af, at saldi står til 0,00 – det bliver rettet når alle posteringerne bogføres.
 5. Momskoder:
  Findes ved at klikke orange tandhjul -> Alle indstillinger -> Regnskab -> Momskoder- Tjek at satser og konti til bogføring er korrekte.
 6. Systemkonti:
  Findes ved at klikke orange tandhjul -> Alle indstillinger -> Regnskab -> Systemkonti
  Vi har opsat de nødvendige konti for, at e-conomic kan fungere. Er disse korrekte? I må gerne selv tilføje eller rette i disse.
 7. Kundekartotek:
  Findes ved at klikke Salg -> Kunder -> Kunder- Lav et par stikprøver og tjek om informationerne stemmer overens med jeres forventninger.
  OBS! I skal kun tjekke at stamdata er korrekt. Lad dig ikke skræmme af, at saldi står til 0,00 – det bliver rettet når alle posteringerne bogføres.
 8. Leverandørkartotek:
  Findes ved at klikke Regnskab -> Søgning og lister -> Leverandører- Lav et par stikprøver og tjek om informationerne stemmer overens med jeres forventninger.
  OBS! I skal kun tjekke at stamdata er korrekt. Lad dig ikke skræmme af, at saldi står til 0,00 – det bliver rettet når alle posteringerne bogføres.
 9. Varekartotek:
  Findes ved at klikke Salg -> Varer -> Varer- Lav et par stikprøver og tjek om informationerne stemmer overens med jeres forventninger.

 

Har du tjekket ovenstående?

 • Hvis alting ser korrekt ud -> KLIK HER og udfyld dine oplysninger, så bogfører vi posteringerne og afslutter regnskabsår.
 • Er der noget galt, eller har du andre spørgsmål? Så skriv til os på support@bizzz.dk og vi hjælper dig glædeligt videre.

Andre nyttige muligheder

 

God fornøjelse med e-conomic 🙂

%d bloggers like this: