Eksport af data fra NAV Online

 

Første del indeholder guide til eksport af stamdata; kontoplan, betalingsbetingelser, kundegrupper, kunder, leverandørgrupper og leverandører.

Første del eksporteres via RapidStart -> Konfigurationspakker. Alle tabeller i systemet kan i realiteten eksporteres herfra, men det er kan forekomme hukommelsesproblemer, hvis man forsøger at eksportere “tunge tabeller” som fx. Finansposter herfra.

Guide: 

1. Søg på rapidstart i søgefeltet i øverste højre hjørne.

 

2. Åbn “Konfigurationspakker”

 

3. I overblikket over “Konfigurationspakker” klikkes på “Ny” i øverste venstre hjørne.

 

4. Først skal pakken navngives, skriv “stamdata” i både “Kode” og “Pakkenavn”. Herefter vælges de ønskede tabeller i listen, vælg tabelnr. 3, 15, 18, 23, 92 og 93. Klik “OK”.

5. Marker den nye oprettede pakke, og klik på “Handlinger” herefter “Eksporter til Excel”. Filen kan nu gemmes på din computer.

HVIS DU KUN ØNSKER EKSPORT AF STAMDATA, ER DU FÆRDIG NU. ØNSKER DU OGSÅ POSTERINGER – FORSÆT TIL STEP 6.

6. Søg på “Finansposter” i søgefeltet i øverste højre hjørne. Vælg den der er placeret i “Økonomistyring/Finans/Oversigt”. Klik på “Microsoft Excel”-knappen og gem filen lokalt.

7. Søg på “Debitorposter” i søgefeltet i øverste højre hjørne. Vælg den der er placeret i “Økonomistyring/Tilgodehavender/Oversigt”. Klik på “Microsoft Excel”-knappen og gem filen lokalt.

8. Søg på “Kreditorposter” i søgefeltet i øverste højre hjørne. Vælg den der er placeret i “Økonomistyring/Gæld/Oversigt”. Klik på “Microsoft Excel”-knappen og gem filen lokalt.

Du har nu eksporteret stamdata + regnskabsposteringer. Du kan med fordel placere de eksporterede filer i en zip-komprimeret mappe, så de fylder mindre og er lettere at dele med andre.
Ovenstående + varekartotek (og grupper) er normalt en del af vores “Standard konvertering”.

%d bloggers like this: