Forbrugerberegner plug-in (DA)

 

 

Plug-in til Rackbeat WMS for beregning og fakturering af (over)forbrug. Plug-in’et vil give brugeren mulighed for, at beregne forbrug af valgte produkter baseret på bogførte salgsordrer – samt fakturere for eventuelt overforbrug.

 • Indtil videre er dette ikke et offentligt tilgængeligt plug-in og opsætningen skal konfigureres manuelt for den pågældende case.

 • Udregning af forbrug med udgangspunkt i “order.booked” webhook. Integrationen overvåger ordrer med de valgte produkter, hvis der oprettes en ordre til en kunde med kontrakt samt pågældende produkt, vil forbruget af dette produkt stige.

 • Når en salgsordre bogføres i Rackbeat, vil forbruget registreres som en transaktion med registreringstidspunkt i databasen, således kan man med datovælgeren se forbruget ud fra en valgt periode.

 • Kontrakter kan Nulstilles – hvilket betyder, at alle forbrugstransaktioner slettes og forbruget sættes i 0.
  En nulstilling af kontrakt kan ikke annulleres. 

 • Hvis en kontrakt status = Invoice vil denne vises under fanen Invoicing som en kontrakt klar-til-fakturering.
  Når denne faktureres vil der oprettes en fakturakladde i Rackbeat og kontrakten vil forsvinde fra Invoicing-oversigten.

Oprettelse af ny kontrakt

 1. Klik på knappen New contract

 2. Vælg Kunde og Produkt fra dropdown.

  Udfyld jeres Kontraktnummer (dette betragtes som jeres interne kontraktnummer – samme nummer kan godt anvendes på flere kontrakter).

  Udfyld Kontraktmængde – den totale kontraktmængde for det pågældende produkt, når forbruget overstiger denne mængde vil status ændres til Invoice.

  Udfyld Forbrug pr. produkt. Dette er antallet der bliver registreret i forbrug hver gang én af ovenstående produkt bliver solgt. Ex. Chokolade, 1000 g. forbruger 50 g. pr. kop – i så fald vil ét salg svare til 20 kopper (forbrug).

 3. Klik Create contract

  Kontrakten er nu oprettet. Næste gang en salgsordre til International Client indeholdende produktet Chokolade, 1000 g. bliver bogført i Rackbeat vil forbruget på kontrakten stige.
%d bloggers like this: