Én platform til al kommunikation

Nem måde at samle dit team og samarbejdspartnere på

Slack er en kommunikationsplatform, der forener virksomhedens teams og afdelinger samt bidrager til effektivisering og optimering af workflows. Med individuelle kanaler kan alle samarbejde på tværs af projekter, klienter og afdelinger, så alle kan følge med i relevante dialoger. Slack kan anvendes til kommunikation, koordinering, deling af filer og meget mere.

Slack effektiv kommunikationsplatform

Øg produktiviteten med Slacks kommunikationsplatform

Gør dine øvrige systemer mere fleksible og tilgængelige med udgangspunkt i over 2.000 standard integrationer til Slack. Du kan oprette egne tidsbesparende workflows og samle jeres team på én platform. 

slack effektiv kommunikationsplatform

Fuld tilgængelighed – også på farten

Deltag i teammøder og diskussion uanset, hvor du befinder dig. Slack findes som desktop app, mobil, online og på din tablet – du misser aldrig vigtig information, eller opdateringer fra dine teammates og samarbejdspartnere. 

 

WMS Orderbot til Slack

Få opdateringer om dine ordrer, afsendelser og faktureringer sendt direkte ind i din Slack kanal med WMS Orderbot – det skaber motivation og indsigt. 

Vi har stor erfaring med udvikling og implementering af Slack, anvender du Rackbeat lagerstyring – kan du gratis installere vores app til at holde styr på ordrer, afsendelser og faktureringer. 

Slack effektiv kommunikationsplatform
Slack orderbot til rackbeat

Tilføj Orderbot til din Slack

Altid in-the-loop på de nyeste opdateringer fra lageret. 

Notifikation ved nye ordrer

Overblik over afsendelser og behandlingstid

Notifikation ved ny faktura

3-klik installation

Brug for hjælp? 

 

Vi anvender selv Slack og har foretaget implementeringer af værktøjet hos flere virksomheder. Vi kan hjælpe jer med rådgivning, implementering og udvikling af egne app’s – for at komme godt i gang tilbyder vi en generel opsætning og træning af jeres brugere til en fast pris. 

Generel opsætning og træning  DKK 3.000 + moms.

Giv os et kald på 5020 2520 og lad os snakke jeres behov.

Altid opdateret

Din egen app til Slack? 

Med flere års udviklings- og implementerings erfaring kan vi tilbyde egne skræddersyede apps til Slack, så i fx. kan få besked, hver gang en ny kunde er oprettet – eller virksomheden har modtaget en ny indbetaling. 

Vil du høre mere om Slacks kommunikationsplatform?

Vi kontakter dig hurtigst muligt

%d bloggers like this: