Rackbeat simplificerer lagerstyring, så du kan håndtere alle led i din forsyningskæde fra indkøb hos grossister til fakturering af slutkunder – fra én brugervenlig platform.
Rackbeat komplet lagerstyring
Rackbeat komplet lagerstyring

Et komplet lagerstyringsflow

I Rackbeat kan du håndtere og optimere dit salgsflow med et overblik over alle ordres afsendelsesstatus, plukstatus og fakturering. Du behøver ikke holde styr på, hvilke varer der skal genbestilles. Rackbeat kan fortælle, hvilke varer du har på lager, og hvilke der skal genbestilles.

Du får et komplet overblik over alle dine leverandøroplysninger, fakturering, nuværende og tidligere bestillinger. Dette betyder, at du altid kender lokationen på bestilte varer.

Hold kontakten med dit lager

Fordi Rackbeats lagerstyring er cloud-baseret, så kan du håndtere dit lager fra hvilken som helst platform, når som helst og hvor som helst.

Rackbeat skaber værdi ved at hjælpe dig med at styre hele vareflowet fra indkøb hos leverandør, til fragt og fakturering af slutkunde.

Effektiv produktionsstyring

Rackbeat er et redskab til en billigere og mere effektiv produktion gennem:

Sporing af materialer og varer på flere lokationer

Styklister og flerdimensionelle styklister

Håndtering af produktvariationer

Optimering af gennemløbstid

Effektivisering af ressourcer, f.eks. medarbejdere, tid og materialer

Identificering af afvigelser og forsinkelser i produktionen

Få styr på dit vareflow

Guides 

VI har udarbejdet en række guides, som der er adgang til 24/7. På denne måde kan vi være med til at sikre en større tryghed omkring anvendelsen af Rackbeat lagerstyring

Vil du høre mere om Rackbeats lagerstyring?

Vi kontakter dig hurtigst muligt

%d bloggers like this: