Hvem er Bizz Zolutions?

Om os

Vi har et ønske om, at hjælpe virksomheder og organisationer med at opnå forretningsmæssige fordele ved professionel drift og rådgivning omkring digital infrastruktur. 

Virksomheden er stiftet i 2016 af Morten Bæhrenz og Christian Mark – med flere års erfaring fra softwarebranchen, senest hos hhv. Visma e-conomic og Oracle, kunne vi se et behov for, på daværende tidspunkt en ny generation af softwareforhandler, der kunne rådgive og bygge bro i mellem det store udbud af best-of-breed SaaS-produkter og slutkunderne.

I dag – cirka 4 år senere, har vi stadig et stærkt samarbejde med Visma e-conomic og er fortsat loyale overfor den oprindelige tanke om, at den bedste oplevelse bliver skabt ved, at kombinere standardløsninger som er markedsledende indenfor deres branche eller niche.

Der er dog sket ændringer med tiden – gudskelov. I forbindelse med, at vores nye kunder blev større og med mere komplekse behov, måtte vi ligeledes indse, at der ikke findes en one-size-fits-all, så vi har gennem tiden fået flere interne udviklingsressourcer, så vi kan udvikle integrationer og applikationer til individuelle behov.

Morten er ikke længere en så stor del af dagligdagen, som han tidligere har været, da han er overgået til at være CEO på fuld tid for vores softwarevirksomhed, Rackbeat ApS, der udvikler og sælger et system til enkel og intelligent håndtering af lagerstyring.

– Christian Mark, Stifter og CEO.

Bizz Zolutions CEO Christian

Havnegade 53, 1058 København K

København

På vores kontor ved Nyhavn i København sidder vi i alt 10 personer som beskæftiger sig med udvikling, salg og support til vores danske og internationale kunder.

Christian Mark, CEO – tlf. 50202520 eller cch@bizzz.dk

Se hvad andre siger om os

Kundeudtalelser fra tidligere og nuværende kunder

Jeg kontaktede E-conomic der hurtigt satte mig i forbindelse med Bizz Zolutions, der sørgede for al data fra min gamle C5, korrekt kom over i E-conomic + E-Touch opsætning, satte alt op for mig og klarede alt ifht. mit abonnement også. Selve processen tog kun 48 timer, blev håndteret superprofessionelt og vi er nu klar til at bruge E-conomic – inkl. min effektive svigermor på 84 år, der har lavet mit regnskab gennem 31 år. Så jeg kan varmt anbefale at skifte fra C5 og alle kan være med….selv en stivnakket bager som mig, der nu også er fri for at gøre kasse manuelt op hver aften…;)

Vennelyst bageri

Bizz Zolutions har bestemt levet op til alle vores forventninger. Processen har været hurtig, nem og smertefri – der har ikke været noget at sætte en finger på

SMALLrevolution

Konverteringen til e-conomic var en meget velordnet proces. Alle regnskabsdata blev hentet tirsdag morgen fra vores eksisterende program, og allerede torsdag morgen var dataene flyttet til e-conomic. Så det fungerede utroligt nemt.

Engelgaar Teknik

Affilierede virksomheder 

Bizz zolutions affilieret virksomhed

Hokas Credit Sverige AB

System til automatisk fakturaopfølgning og rykkerstyring som integreres til virksomhedens økonomisystem.
Bizz zolutions affilieret virksomhed

rpp.li ApS

Software til håndtering af kundehenvisninger, partnerskaber og afregninger. Anvendes på websitet bla. i kontaktformularen herunder.
Bizz zolutions affilieret virksomhed

Rackbeat ApS

Software til intelligent order management, logistik og lagerstyring. Integreres til virksomhedens salgskanaler som POS og webshop,

Vil du høre mere om hvem Bizz Zolutions er?

Vi kontakter dig hurtigst muligt

%d bloggers like this: