Om os

Hvem er
Bizz Zolutions?

Vi har et ønske om, at hjælpe virksomheder og organisationer med at opnå forretningsmæssige fordele ved professionel drift og rådgivning omkring digital infrastruktur. 
Virksomheden er stiftet i 2016 af Morten Bæhrenz og Christian Mark – med flere års erfaring fra softwarebranchen, senest hos hhv. Visma e-conomic og Oracle, kunne vi se et behov for, på daværende tidspunkt en ny generation af softwareforhandler, der kunne rådgive og bygge bro i mellem det store udbud af best-of-breed SaaS-produkter og slutkunderne.

I dag – cirka 4 år senere, har vi stadig et stærkt samarbejde med Visma e-conomic og er fortsat loyale overfor den oprindelige tanke om, at den bedste oplevelse bliver skabt ved, at kombinere standardløsninger som er markedsledende indenfor deres branche eller niche.

Der er dog sket ændringer med tiden – gudskelov. I forbindelse med, at vores nye kunder blev større og med mere komplekse behov, måtte vi ligeledes indse, at der ikke findes en one-size-fits-all, så vi har gennem tiden fået flere interne udviklingsressourcer, så vi kan udvikle integrationer og applikationer til individuelle behov.

Morten er ikke længere en så stor del af dagligdagen, som han tidligere har været, da han er overgået til at være CEO på fuld tid for vores softwarevirksomhed, Rackbeat ApS, der udvikler og sælger et system til enkel og intelligent håndering af lagerstyring.

– Christian Mark, Stifter og CEO.

Havnegade 53, 1058 København K

København

På vores kontor ved Nyhavn i København sidder vi i alt 10 personer som beskæftiger sig med udvikling, salg og support til vores danske og internationale kunder.

Christian Mark, CEO – tlf. 50202520 eller cch@bizzz.dk

Affilierede virksomheder

Hokas Credit Sverige AB

System til automatisk fakturaopfølgning og rykkerstyring som integreres til virksomhedens økonomisystem.

rpp.li ApS

Software til håndtering af kundehenvisninger, partnerskaber og afregninger. Anvendes på websitet bla. i kontaktformularen herunder.

Rackbeat ApS

Software til intelligent order management, logistik og lagerstyring. Integreres til virksomhedens salgskanaler som POS og webshop,

Vil du høre mere?

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Supportscreen tag
%d bloggers like this: