om os

Virksomheden er stiftet i 2016 af Morten Bæhrenz og Christian Mark – med flere års erfaring fra softwarebranchen, senest hos hhv. Visma e-conomic og Oracle, kunne vi se et behov for, på daværende tidspunkt en ny generation af softwareforhandler, der kunne rådgive og bygge bro i mellem det store udbud af best-of-breed SaaS-produkter og slutkunderne.

I dag – cirka 5 år senere, har vi stadig et stærkt samarbejde med Visma e-conomic og er fortsat loyale overfor den oprindelige tanke om, at den bedste oplevelse bliver skabt ved, at kombinere standardløsninger som er markedsledende indenfor deres branche eller niche.

Der er dog sket ændringer med tiden – gudskelov. I forbindelse med, at vores nye kunder blev større og med mere komplekse behov, måtte vi ligeledes indse, at der ikke findes en one-size-fits-all, så vi har gennem tiden fået flere interne udviklingsressourcer, så vi kan udvikle integrationer og applikationer til individuelle behov.

Morten er ikke længere en så stor del af dagligdagen, som han tidligere har været, da han er overgået til at være CEO på fuld tid for vores softwarevirksomhed, Rackbeat ApS, der udvikler og sælger et system til enkel og intelligent håndtering af lagerstyring.

– Christian Mark, Stifter og CEO.

Det siger de om os

Konverteringen til e-conomic var en meget velordnet proces. Alle regnskabsdata blev hentet tirsdag morgen fra vores eksisterende program, og allerede torsdag morgen var dataene flyttet til e-conomic. Så det fungerede utroligt nemt.

Poul
Økonomichef

Bizz Zolutions har bestemt levet op til alle vores forventninger. Processen har været hurtig, nem og smertefri – der har ikke været noget at sætte en finger på

Sofie
Supp.Chain Manager

Kunne ikke vise teksten

Anne-Lise
IT & Regnskab

Virksomheder vi har hjulpet
med at spare tid