Træt af ugesedler?
Prøv Intempus timeregistrering

 

Intempus er mobil timeregistrering, som erstatter gammeldags tidsregistrering. Intempus App’en er det perfekte værktøj til medarbejderne på farten. Med få klik er dagens timer, materialer og udgifter indberettet og sendt direkte til kontoret.

Nem timeregistrering

Registrér simpelt dine timer, materialer, udlæg, tillæg, kørsel og andre udgifter med Intempus’ app, der sender dine indberetning direkte afsted til kontoret, når arbejdet er fuldført.

Overblik over forretningen

Få styr på medarbejdere og sager med Intempus’ administration, hvor sager kan planlægges og godkendes. Med alt data samlet ét sted, sikres det fulde overblik over forretningen.

Forbind dine systemer

Forbind Intempus med dit løn- og regnskabssystem. Så slipper du for krøllede ugesedler og dobbeltarbejde og kan nøjes med at bruge få minutter på fakturering og lønkørsel.

Fuld overblik over forretningen med
Intempus’ administration

Intempus’ administrationsmodul er et uundværligt redskab for administratorer, der skal holde styr på sager, medarbejdere og arbejdstid. Med Intempus kan du som administrator planlægge sager, godkende dagens indberettede arbejde og overføre indberetningerne til regnskab- eller lønsystemet. Intempus’ administration samler alt data ét sted og giver det fulde overblik over forretningen.

Nem og digital timeregistrering med
Intempus’ app

Intempus’ mobile timeregistrerings-app er det ideelle værktøj til medarbejderen på farten. Let og enkelt kan dine medarbejdere indberette dagens arbejde direkte på Intempus’ app, så der er styr på timer, udgifter, overarbejde og afspadsering til lønsedlen, og kundearbejde kan hurtigt og nemt faktureres. Intempus’ app fungerer både online og offline, så alt indberettet data bliver sikkert gemt, og intet mistes.

Vil du høre mere om Intempus?

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Supportscreen tag
%d bloggers like this: