Verdens bedste værktøj til salgs-og kundestyring. 

 

Et effektivt overblik over pipeline og aktiviteter til at lukke handlen.

Pipedrive er bygget til at give dig et usammenligneligt pipeline overblik, så det bliver nemmere at udvikle og eksekvere på dine salgsstrategier ved at booste produktivitet og konverterings succes. Den visuelle pipeline og rettidige notifikationer reducerer risikoen for menneskelige fejl og sikrer at ingen handler falder igennem.

Pipedrives tilgang til forbedring af produktivitet er intuitiv – 9 ud af 10 Pipedrive kunder oplyser at de finder værktøjet ”nemt-at-bruge” og giver en tilsvarende bedømmelse af deres flersprogede support, der er ledet af et hold af produkt-specialister.

R

Optimer salgsprocessen

R

Rapportering og statistik

R

iPhone/Android App

R

Forecast på salg

R

Mail integration

R

Aktiviteter og mål

Altid opdateret 

Få kundedata direkte fra CVR.

Anvender du Pipedrive CRM til dine danske kunder? Vores integration til CVR kan automatisk hente de nyeste informationer hver gang du opretter eller opdaterer  en kunde.

Brug for hjælp? 

 

Bizz Zolutions har brugt Pipedrive i over tre år, hele vores kundestyring er opbygget omkring Pipedrive – vores website, mail- og kalendersystem er fuldt-integreret igennem Pipedrives API, vi slipper dermed dobbelte indtastninger og sikrer, at alting altid registreres korrekt. Vi har derfor stor erfaring med integrationer og opbygning af de bedste systemer.

Vi tilbyder komplet opsætning for 3.000 + moms.

Giv os et kald på 5020 2520 og lad os snakke jeres behov.

Vil du høre mere om Pipedrive?

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Supportscreen tag
%d bloggers like this: