Den nemmeste måde at samle dit team og samarbejdspartnere på. Med individuelle kanaler kan alle samarbejde på tværs af projekter, klienter, afdelinger – så alle kan følge med i relevante dialoger. 

Dit teamarbejde bliver mere produktivt med Slack

Gør dine øvrige systemer mere fleksible og tilgængelige med udgangspunkt i over 2.000 standard integrationer til Slack. Du kan oprette egne tidsbesparende workflows og samle jeres team på én platform. 

Fuld tilgængelighed – også på farten

Deltag i teammøder og diskussion uanset, hvor du befinder dig. Slack findes som desktop app, mobil, online og på din tablet – du misser aldrig vigtig information, eller opdateringer fra dine teammates og samarbejdspartnere. 

WMS Orderbot for Slack

Vi har stor erfaring med udvikling og implementering af Slack, anvender du Rackbeat WMS – kan du gratis installere vores app til at holde styr på ordrer, afsendelser og faktureringer. 

Altid opdateret 

Din egen app til Slack? 

Med flere års udviklings- og implementerings erfaring kan vi tilbyde egne skræddersyede apps til Slack, så i fx. kan få besked, hver gang en ny kunde er oprettet – eller virksomheden har modtaget en ny indbetaling. Kontakt os for mere info. 

Brug for hjælp? 

 

Vi anvender selv Slack og har foretaget implementeringer af værktøjet hos flere virksomheder. Vi kan hjælpe jer med rådgivning, implementering og udvikling af egne app’s – for at komme godt i gang tilbyder vi en generel opsætning og træning af jeres brugere til en fast pris. 

Generel opsætning og træning  DKK 3.000 + moms.

Giv os et kald på 5020 2520 og lad os snakke jeres behov.

Vil du høre mere om Slack?

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Supportscreen tag
%d bloggers like this: