Planlæg og styr dine projekter, din tidsregistrering, og din ressourceplan fra ét sted. Hold dig opdateret på status, projektets fremgang, og om budget og deadline forventes at blive overholdt. Alt er tæt integreret, så alle ved hvad der skal arbejdes på næste gang, og du kan få overblik og perspektiv ved hjælp af diverse rapporter opdateret i realtid.

Forecast Overview
Forecast Juggler

Forecast gør det nemt, at holde overblikket på tværs af projekter med rapporter og filtreringsmuligheder, og giver dig muligheden for at forbinde projekter i et Connected Project. Et forbundet projekt tilpasser din arbejdsgang, og gør det muligt at planlægge og eksekvere på tværs af enkelte projekter, eller forskellige dele af et større projekt.

De indbyggede integrationer lader dig udnytte funktionaliteten på tværs af dine eksisterende tjenester, f.eks. din kalender, Google Drive, e-conomic, osv. Synkronisér data frem og tilbage, som det passer dig.

Forecast Integrations Banner
Forecast Assigning

Du kan nemt eksportere din data, eller integrere egne systemer direkte med Forecast API, og bygge lige netop den funktionalitet du har brug for i din virksomhed.
Forecast Features Forecast RobotForecast Assigning

Drevet af AI

Kunstig intelligens og maskinlæringsteknologi lærer automatisk fra din data, og hjælper dig med bedre at forstå hvordan du kan forbedre din arbejdsgang.

Forecast Assigning

Timepriser & Budget

Opret timepriser til brug ved tracking af omkostninger for hver projektrolle. Samt, opret og track projekt budgetter med hensyn til økonomi og tid, inklusiv projektudgifter.

Forecast Assigning

Kanban board

Den moderne måde at administrere dine opgaver på. Flyt kort mellem kolonner for at give et visuelt overblik, og samtidigt symbolisere fremskridt i arbejdsprocessen.

Forecast Assigning

Indsigt

Indsigt på virksomhedsniveau hjælper dig med at tracke kunde profitabilitet, projekt roadmap, ressourceudnyttelse, osv.

Forecast Assigning

Sprints

Arbejder du i Agile med Scrum, eller noget lignende? Planlæg nemt dit arbejde i mindre bidder, eksekvér og levér produktet kontinuerligt, uge efter uge.

Forecast Assigning

Brugerdefinerede & Delte Rapporter

Del sikkert dine brugerdefinerede rapporter med kunder og andre interessenter, uden at give dem direkte adgang til systemet.

Forecast Assigning

Kvikbook

Kunstig intelligens matcher hurtigt dit projekts behov, med tilgængelige kompetencer og roller på dit team.

Forecast Assigning

Rettigheder

Vælg rettighedsniveauer, og kontrollér hvem der har adgang til hvad.

Forecast Assigning

Tidsestimater

Kunstig intelligens lærer af den måde dit team arbejder på, og hjælper automatisk med at forbedre dine estimater

Forecast logo

Try Forecast with your team now

14 days full access. No credit card required.


Try now