Bizz Zolutions anbefaler Intempus, som giver dig muligheden for både at integrere med dit regnskabsprogram og lønsystem.

Intempus logo

Opsætning af e-conomic projektstyring med Intempus

Vil du have det fulde overblik på dine projekter, og vil du løbende følge med i omkostninger og indtægter, så projektet ikke løber løbsk? Du læner dig tilbage - vi klarer opsætningen af e-conomic projektstyring + Intempus og giver dig personlig oplæring.

Integration til DataLøn, DanLøn eller ProLøn

Undgå fejl og spildte timer på manuel indtastning af løn ved at integrere Intempus med dit lønsystem. Når I laver løn, ligger timerne klar i Intempus og kan med få klik sendes til dit lønsystem. Du slipper for tastearbejde og fejl på din lønkørsel.

Intempus standard

79 kr. / md
  • Mobil timeregistrering
  • Web administration
  • Integration til regnskab og løn
  • Billeder og dokumentation
  • Regler for overtid
  • Afspadseringsrapport
  • Daglig backup
  • Fri mail og telefonsupport

Oprettelsesgebyr 950 DKK pr. CVR-nummer. *excl. integration og opsætning

Tilføjelse af tillæg er hurtigt og nemt
Timeregistrering

Timeregistrering

Med Intempus timeregistrering har du mulighed for at indberette start- og sluttidspunkt for dit udførte arbejde. App'en beregner selv tidsrummet og kan evt. fratrække pause fra det indberettede timetal. I Intempus kan du registrere alle typer af timer, såsom fakturerbart arbejde, sygdom, ferie, G-dage etc.

Kørselsregistrering

Kørselsregistrering

Intempus’ kørselsregistrering giver brugerne mulighed for at indtaste deres start- og slutlokation, og herefter beregner Intempus antallet af km imellem. Med Intempus er det slut med at tjekke afstand på krak. Intempus kan også håndtere flere kørselstyper, som fx "Kørsel egen bil" eller "Kørsel firmabil".

Vareregistrering

Vareregistrering

Intempus’ vareregistrering giver mulighed for at tilknytte virksomhedens varekartotek til Intempus. Via Intempus App har medarbejderne mulighed for at registrere deres forbrug af varer på de enkelte sager. Hvis det ønskes, kan man tilslutte en simpel Bluetooth stregkodescanner til Intempus, så medarbejderne let kan finde varerne i varekartoteket.

Tillægsregistrering

Tillægsregistrering

I Intempus har du også mulighed for at indberette tillæg til din timeregistrering, såsom udkaldstillæg, skuretillæg eller andre genetillæg. Endvidere kan tillægsfunktionen også bruges til indberetning af maskintimer, som er brugt på sagen. Dette kan tilpasses præcis til din virksomheds behov.