Aktive brugere

+20,281

Aktive brugere
globalt

Lande med TimeLog

12

Lande
med TimeLog

TimeLog systemer integreret til ERP

+206

TimeLog systemer integreret
til ERP

Timer registreret i 2016

+15.000.000

Timer registreret
i 2016

TimeLog Logo

Hvad er TimeLog?

TimeLog er alt, I behøver for at registrere tid, fakturere jeres kunder og booste jeres projekters dækningsbidrag, så I kan fokusere på at vækste jeres konsulentvirksomhed. TimeLog er det centrale forretningssystem til konsulentvirksomheder og kan kobles sammen med fx jeres økonomi-, løn- og BI-system.

TimeLog understøtter jeres forretningsprocesser inden for blandt andet følgende områder:

Kontraktstyring

Med TimeLogs kontraktafregning har I mulighed for at lave op til flere kontrakter på samme projekt som blandt andet medgået tid, fast pris, serviceaftaler, klippekort m.fl.

Ressourcestyring

Bliv bevidst om hvilke ressourcer der er over- og underbookede, og hvad jeres forventede indtjeningspotentiale er i en given periode. Et præcist overblik over medarbejdernes belastning gør det nemt at planlægge projekter og deadlines.

Tidsregistrering

Brugervenlig tidsregistrering som kan foretages på 6 forskellige måder - find ud af hvad hver time er værd og få fremover faktureret alle jeres timer.

Projektstyring

Brug tiden på at styre jeres projekter og få det fulde overblik over projektøkonomien. Få styr på jeres dækningsgrad og deadlines, så både bundlinjen og kunderne bliver glade.