rådgivning

Lad os
effektivisere
dit arbejde,

trin for trin.

Book møde

Rådgivning og Eftersyn


Har I en fornemmelse af at jeres digitale arbejdsgange kan effektiviseres? Måske endda frigive vigtige timer til det der skaber vækst?

Vi kan gå jeres digitale infrastruktur i sømmene, spotte flaskehalse og rådgive jer til eventuelle justeringer.

Lad os om arbejdet med at være eksperter i ERP og CRM, så lader vi dig om det du gør bedst.

Sådan forløber en
rådgivnings proces


01 Screening, vi kortlægger jeres digitale infrastruktur

I fællesskab gennemgår vi alle jeres processer og knudepunkter. I skal blot svare på spørgsmål og vise os vej i jeres systemer mens vi noterer og reflekterer.


02 Pitch, vi præsenterer et muligt løsningsforslag

Vi har knoklet, og ud fra screeningen af jeres virksomhed har vi arbjedet på et muligt løsningsforslag. I fællesskab fastlægger vi en løsning som danner grundlag for de næste trin.


03 Scoping, vi anskueliggør en realistisk tidshorisont

… og kigger på et realistisk scenarie


04 Eksekvering & Opsætning, vi tager arbejdshandsken på

Vi arbejder hen imod en fuld implementerbar løsning, i henhold til aftalen.


05 Undervisning & Support, vi hjælper jer igang med løsningen

Vi sikrer os at I føler jer trygge ved at anvende de nye systemer. Vi tilbyder introduktion og undervisning til samtlige systemer, så i får en glidende overgang til den nye løsning.

Udvalgte platforme, vi anbefaler

Slack er et kommunikationsværktøj til virksomheder. Vi bruger det selv i virksomheden, og er faktisk næsten gået væk fra traditionel e-mail kommunikation, internt.

Det har talrige anvendelsmuligheder, overordnet vil vi beskrive det som virksomhedens hovedpulsåre.

Vi kan hjælpe jer igang med Slack og samtidig få det til at snakke sammen med jeres andre systemer.

book møde
E-conomic screenshot

E-conomic er meget mere end et regnskabsprogram. Udover almindelig bogføring og fakturering får du også adgang til en lang række funktioner og udvidelser, som kan optimere din daglige administration og øge din virksomheds omsætning.

Anbefalet af revisorer og bogholdere! Kan anvendes af alle slags virksomheder uanset størrelse, branche og behov.

Vi kan hjælpe jer igang med E-Conomic, flytte jeres eksisterende regnskab over og endvidere få det til at snakke sammen med jeres andre systemer.

book møde

Rackbeat simplificerer lagerstyring, så du kan håndtere alle led i din forsyningskæde fra indkøb hos grossister til fakturering af slutkunder – fra én brugervenlig platform.

I Rackbeat kan du håndtere og optimere dit salgsflow med et overblik over alle ordres afsendelsesstatus, plukstatus og fakturering. Du behøver ikke holde styr på, hvilke varer der skal genbestilles. Rackbeat kan fortælle, hvilke varer du har på lager, og hvilke der skal genbestilles.

book møde

Pipedrive giver struktureret opfølgning og kundestyring, som styrker jeres relationer og øger salget. Visualiser dine pipelines og salg med fuld brugerdefineret konfiguration af stadier og oplev glæden ved, at vinde 28% flere handler.

Pipedrive er bygget til at give dig et usammenligneligt pipeline overblik, så det bliver nemmere at udvikle og eksekvere på dine salgsstrategier ved at booste produktivitet og konverterings succes. Den visuelle pipeline og rettidige notifikationer reducerer risikoen for menneskelige fejl og sikrer at ingen handler falder igennem.

book møde

Er det ved at være tid, til at spare tid?

Book et uforpligtende online-møde.
Vi vil indledningsvis høre lidt om jeres virksomhed, setup og udfordringer og til sidst eftersende et tilbud på et forløb.

book møde