Bizz Zolutions som vores IT-afdeling

Anders M. Nielsen, CEO hos Econta P/S, varetager økonomistyring og digital økonomidrift i små- og mellemstore virksomheder. Dette igennem alt fra CFO- og controllerrollen til rådgivning og implementering af effektive økonomiprocesser.

Læs evt. mere på www.econta.dk

Econta P/S gør brug af Bizz Zolutions som ekstern IT-afdeling, og kan dermed have fuld fokus på deres kernekompetencer, som er inden for de økonomiske aspekter af en virksomhed.

Bizz brancheløsninger

”Vi har brug for nogle der ved hvad der sker i forhold til forskellige IT-systemer og konverteringer. Nogle der kan være vores eksterne IT-afdeling, så vi kan fokusere mere på vores spidskompetencer, og det som vi er bedst til, nemlig økonomi. Det er også fedt at have en professionel sparringspartner i forhold til hvad der sker af nye ting på markedet.”

Problemfri proces med konverteringer

Econta P/S oplevede problemer med tidsforbruget i forhold til konverteringer. Tiden var der simpelthen ikke. Anders og Econta P/S valgte derfor at udlicitere disse til Bizz Zolutions. En udlicitering de ikke har fortrudt.

Skift til e-conomic

”Vi skal ind og prioritere hvordan vi udnytter de ressourcer vi har til rådighed. Før Bizz overtog vores IT, var tiden en udfordring vi kæmpede med. Vi har før godt kunne klare de konverteringer der kom ind, men i takt med at arbejdsbyrden er steget, har vi været nødsaget til at udlicitere denne del. Hele processen i forbindelse med at Bizz har varetaget konverteringer for mig er løbet problemfrit. De har været gode til at følge op og generelt været til rådighed når det har været nødvendigt.”

”Jeg kan i høj grad anbefale Bizz Zolutions til andre. Hele processen er løbet smertefrit, hvor der har været en god service hele vejen igennem. Dette både med hensyn til løbende opfølgning, god dialog og generelt bare en super kommunikation Bizz og jeg imellem. ”

Udvidelse af samarbejdet

Det er planen at Bizz Zolutions på sigt skal ind og rådgive omkring IT, samt foretage systemopsætninger hos Econta P/S kunder. På den måde vil både Econta P/S og deres kunder kunne frigive mandsskabstimer, samtidig med at de administrative processer vil blive optimeret.

Bizz produkter

”På sigt kunne vi godt tænke os at Bizz foretog systemopsætninger for vores kunder. Det vil gøre vores ressourcer variable, og frigive endnu mere tid. Foruden at frigive mere tid til os, vil det også kunne gavne vores kunder, da deres administrationsprocesser vil blive optimeret, og dermed gøre deres daglige arbejdsgang lettere.”