Da Einar Helgesen, franchise ejer hos Hokas Credit Management, oplevede at den danske franchise ikke havde den forventede succes på det danske marked tog han kontakt til Bizz Zolutions. Først byggede Bizz Zolutions Hokas’ nye hjemmeside, og sidenhen udliciterede Hokas al deres salg og marketing til Bizz Zolutions.

Einar Helgesen er franchise ejer hos Hokas Credit Management. Den norsk baseret virksomhed blev stiftet af Einars far Helge Helgesen tilbage i midten af 90’erne. Hokas er et automatiseret fakturaopfølgningssystem og har, foruden Norge og Danmark, kunder i USA og på Færøerne.

Manglede succes på det danske marked

Hokas har oplevet stor succes på det norske marked men havde endnu ikke opnået den samme mængde på det danske marked. Derfor tog Einar Helgesen i starten af 2017 kontakt til Bizz Zolutions.

”Jeg har i flere år samarbejdet med folkene bag Bizz Zolutions, og har mange positive erfaringer med at samarbejde med dem, derfor valgte jeg at tage kontakt til dem. Hensigten med min henvendelse var i første omgang at få råd til hvordan vi kunne opnå succes på det danske marked for automatiseret fakturaopfølgning. Det resulterede først i at Bizz Zolutions byggede en ny hjemmeside med en forbedret integrationsløsning til os, sidenhen valgte jeg at udlicitere al vores salg og marketing i Danmark til dem.”

Hokas mobile site

Stor respekt for Bizz Zolutions

På trods af Bizz Zolutions ikke engang har rundet et år, nyder Bizz Zolutions stor respekt i branchen for forretningssoftware samt service og implementering af ERP-løsninger.

”Vi valgte at lade Bizz Zolutions lave vores hjemmeside og varetage vores salg og marketing, fordi de fremstår yderst professionelle og præsenterede nogle meget spændende ideer. Som sagt kendte jeg folkene bag Bizz Zolutions fra tidligere og jeg stoler blindt på dem. Vi har pr. 1/5 haft dem til at varetage vores salg og marketing i 14 arbejdsdage, hvilket har resulteret i mere end 100 nye kundeemner der alle afventer en online præsentation af vores produkt, og allerede 15 nye kunder. Inden vi udliciterede vores salg og marketing til Bizz Zolutions, havde vi ”kun” 45 kunder. Jeg er derfor meget tilfreds med samarbejdet.”

Det succesfulde samarbejde

Årsagen til det succesfulde samarbejde mellem Hokas og Bizz Zolutions skal ifølge Einar Helgesen findes i Bizz Zolutions’ erfaring og kernekompetencer.

Hokas mobile site

”Bizz Zolutions har et godt kendskab og stor erfaring i mange af de fagområder som Hokas arbejder og ønsker at udvikle i. Bizz Zolutions har et indgående kendskab til e-conomic som er en af vores tætteste samarbejdspartnere. Bizz Zolutions kender ligeledes hele branchen og har fingeren på pulsen ift. hvad der rører sig. Derudover er Bizz Zolutions innovative og kan sælge. Endvidere har de selv været kunde af Hokas hvilket gør, at de hele tiden kan komme forsalg til forbedringer.”