Digital tidsregistrering integreret til e-conomic

Brian Plumhoff Hansen, ejer af Ingemanns Autolakering, registrerede før i tiden ikke timer i forbindelse med virksomhedens arbejdsopgaver. Han ledte derfor efter et effektivt system til dette – i denne forbindelse stødte han blandt andet på Intempus.

Bizz brancheløsninger

”Vi havde kigget lidt på nogle forskellige muligheder udover Intempus. Grunden til at det endelig valg faldt på netop Intempus, skyldtes blandt andet programmets brugervenlighed samt det faktum at integrationen med e-conomic er så god. Med Intempus skal vi kun tænke på at registrere timer og materialer, og så sørger e-conomic ellers for resten”.

Positiv indflydelse på bundlinjen

Skiftet til Intempus har efterfølgende vist sig af være en god investering. Dette både i forhold til en effektivisering rent arbejdsmæssigt, men også i forhold til besparelser og prissætning på udført arbejde.

Skift til e-conomic

”Vi har nu mulighed for at gå ind og se det eksakte tidsforbrug i forbindelse med de arbejdsopgaver vi udfører, samtidig med at vi kan se hvilke materialer der bruges – dette bruger vi til at efterkalkulere, hvorved vi i højere grad er i stand til at udregne priserne bedre på fremtidige opgaver”.

”Det har været superlet for medarbejderne at vænne sig til at gøre brug af Intempus, hvilket har været fantastisk. Dette skyldtes blandt andet at der er så let at navigere rundt i”.

Simpel og brugervenlig tidsregistrering for medarbejderne

Medarbejderne i Ingemanns Autolakering har også taget utrolig godt i mod Intempus.

Brian Plumhoff Hansen roser også Bizz Zolutions arbejde i forbindelse med hele implementeringen og forarbejdet i forbindelse med dette.

Bizz produkter

”Jeg synes det arbejde der er blevet gjort fra Bizz Zolutions side har været væsentligt. Selve implementeringen og integrationen til e-conomic har kørt som smurt. Jeg har ikke skulle gøre det store forarbejde selv. Derudover har den fri support, som Bizz Zolutions har ydet hele forløbet igennem, betydet meget. Dette gør at man er ordentlig klædt på når først man skal ud og stå på egne ben”.

Implementeringen gik glidende

Bizz Zolutions hjalp Brian Plumhoff Hansen, ejer af Ingemanns Autolakering, med at få implementeret Intempus timeregistrering, til at holde et dagligt overblik over arbejdsopgaverne og timer anvendt.