Bizz Zolutions hjalp Kenneth Beldring, stifter af KNB.dk Administration ApS, med at få en kunde tilbage, der ellers var mistet. Dette efter et møde, hvor kunden af Bizz Zolutions fik et tilbud på et API der ville frigive mandskabstimer, og samtidig gøre arbejdet lettere for både kunden og KNB.dk Administration ApS.

KNB.dk Administration ApS varetager administrationen hos små- og mellemstore virksomheder, der ikke har behov for en bogholder på fuldtid.

Upload af betalingsfiler direkte i e-conomic

Bizz Zolutions hjalp med at få kunden tilbage

Kenneth Beldring mistede en kunde grundet uoverensstemmelser angående tidsforbruget på opgaver der umiddelbart lå uden for samarbejdsaftalen. 6 måneder efter dette tog Kenneth kontakt til Bizz Zolutions, hvorefter et møde mellem kunden og Bizz Zolutions blev sat op. Efterfølgende blev et tilbud på et API givet til kunden.

”Kunden får skabt merværdi, vi får skabt merværdi og alle er glade. Der bliver frigivet en masse mandskabstimer hos både kunden og mig, hvilket er en af de helt store gevinster ved samarbejdet med Bizz Zolutions. Mandskabstimer der kan blive brugt på sjovere ting end tungt manuelt arbejde”

Processen er nem, og hurtig.

Frigav 20 mandskabstimer månedligt

Kenneth fik kunden tilbage, og oplevede ligeledes en stor reducering i den manuelle arbejdsbyrde som API’et nu løste – herunder automatisk indlæsning af betalingsfiler fra diverse betalingssystemer. Løsningen frigav i omegnen af 20 mandskabstimer månedligt.

Rådgivning angående software

Bizz Zolutions har, udover at hjælpe KNB med at vinde en kunde tilbage, også ydet gratis faglig sparring vedr. løsningsforslag på Kenneths samt KNBs kunders nuværende software.

Bizz på Telefon

”Bizz Zolutions har været inde og yde rådgivning i forhold til både mine kunders software samt mit eget. Dette inkluderer blandt andet registreringen af tids- samt materialeforbrug hos mine kunder. Derudover skal de også hjælpe mig med at konvertere data fra et gammelt økonomisystem over i e-conomic”.

Så Bizz Zolutions som en konkurrent – viste sig at være det modsatte

I starten så Kenneth Bizz Zolutions som en konkurrent til hans virksomhed – dette blev dog efterfølgende dementeret. Sparringen samt rådgivningen fra Bizz Zolutions har derimod skabt merværdi for både Kenneth og KNBs kunder.

”I starten var jeg bekymret for at Bizz var en konkurrent til min virksomhed. Det viste sig dog at være lige omvendt. Det vi, i samarbejde med Bizz Zolutions, kan tilbyde vores kunder gør at kunden føler en større tryghed. Dette skyldes blandt andet den erfaring Bizz Zolutions har i forhold til de regnskabsmæssige udfordringer der kan opstå i en virksomhed”.