Hurtig og fleksibel timeregistrering

Træt af ugesedler?
Prøv Intempus mobil timeregistrering

Intempus er mobil timeregistrering, som erstatter gammeldags tidsregistrering. Intempus App’en er det perfekte værktøj til medarbejderne på farten. Med få klik er dagens timer, materialer og udgifter indberettet og sendt direkte til kontoret.

intempus app til timeregistrering

Nem timeregistrering

Registrér nemt dine timer, materialer, udlæg, tillæg, kørsel og andre udgifter med Intempus’ app. Indberetninger bliver sendt direkte afsted til kontoret, når arbejdet er fuldført.

Overblik over forretningen

Få styr på ansatte og sager med Intempus’ administration. Her kan sager planlægges og godkendes.
Når alt data er samlet ét sted, sikres det fulde overblik over forretningen.

Forbind dine systemer

Forbind Intempus med dit løn- og regnskabssystem. Du undgår krøllede ugesedler og dobbeltarbejde. Samtidig kan du nøjes med at bruge få minutter på fakturering og lønkørsel.

Fuldt overblik over forretningen 

Intempus’ administrationsmodel er et uundværligt redskab for administratorer, der skal holde styr på sager, medarbejdere og arbejdstid. Med Intempus kan du som administrator planlægge sager og godkende dagens indberettede arbejde. Derudover kan du overføre indberetningerne til regnskab- eller lønsystemet. Planlægning gør, at medarbejderne altid har mulighed for at have de nødvendige sagsinformationer lige ved hånden, uanset om de er på kontoret eller på farten. Intempus’ administration samler alt data ét sted og giver det fulde overblik over forretningen.

intempus app til timeregistrering
intempus app til timeregistrering

Nem og digital timeregistrering 

Intempus’ mobile app er det ideelle værktøj til timeregistrering for ansatte på farten. Let og enkelt kan dine medarbejdere indberette dagens arbejde direkte på Intempus’ app. Dermed er der styr på timer, udgifter, overarbejde og afspadsering til lønsedlen. Endvidere kan  kundearbejde hurtigt og nemt faktureres. Intempus’ app fungerer både online og offline, så alt indberettet data bliver sikkert gemt, og intet mistes.

Løft bogholderiet i virksomheden

Samarbejder Intempus og regnskabsprogrammet e-conomic, så kan du for alvor løfte bogholderiet i virksomheden. Indberetninger kan sendes direkte fra app’en til kontoret og kunden kan faktureres straks efter, at arbejdet er udført. En integration mellem Intempus og e-conomic er et nøgle redskab til optimering af administrationen og gør fakturering så let og effektiv som muligt.

Gør det nemt at lave løn

Lav løn nemmere, hurtigere og med færre fejl end nogensinde før. Med en integration mellem Intempus og lønsystemet Zenegy reduceres den administrative tid, der bruges på lønkørsel, fra timer til minutter.
Intempus holder foruden arbejdstimer også styr på overtid, afspadsering, udlæg og fravær. Dermed bliver det simpelt og overskueligt at lave løn for alle medarbejdere.

Er du i tvivl om Intempus er noget for din virksomhed?

Vi kontakter dig hurtigst muligt

%d bloggers like this: