TMC Logistik integration (DA)

 

Plug-in til Rackbeat WMS for understøttelse af fil-baseret dataudveksling med TMC lagerhotel.
Plug-in’et vil give brugeren mulighed for, at udveksle salgsordrer til afsendelse og pluk med TMC Logistiks lagerhotel.

 • Indtil videre er dette ikke en offentlig tilgængelig integration og den skal manuelt konfigureres for den pågældende case. Integrationen er på nuværende tidspunkt kun tilgængelig på engelsk.

 • Når integrationen opsættes skal klienten udfylde den af TMC udleverede FTP lokation samt brugeroplysninger. Integrationen kan også køres i demo-mode, hvor ingen data placeres på FTP-serveren, men i stedet sendes til den ønskede e-mail.  

 • Integrationen understøtter afsendelse af salgsordrer fra Rackbeat til TMC og tilbagelevering af ”pluk”-filer fra TMC -> Rackbeat.

 • Da udveksling af filer via FTP somme tider kan være ustabil, understøtter integrationen manuel gensendelse af CSV-filer til TMC og manuel hentning af pluk CSV-filer fra TMC.

 • Understøtter ”fuld ordre afsendelse” og ”delvis ordre pluk”.

 • Integrationen koster DKK 12.000 ex. moms i konfiguration og opsætning. Kontakt Rackbeat Support for mere info.

Flowet er som følger:

 1. Klient opretter salgsordre som normalt i Rackbeat.

 2. Klient markerer salgsordre som ”Klar til forsendelse”.

 3. Et webhook aktiveres og giver besked om, at en salgsordre er klar til afsendelse fra det eksterne lager. Der bliver automatisk placeret en CSV fil på TMC Logistiks FTP-server med oplysninger om ordren.
  Når en salgsordre er sendt til TMC foretages en registrering i ”integrations-platformen” og der oprettes en oprettes en note på ordren i Rackbeat med ”Order CSV sent to TMC”.

  — ORDRE ER NU SENDT TIL TMC LOGISTIK — 

 4. Når TMC har afsendt hele eller en del af ordren, placerer de en CSV-fil på FTP-serveren.

   

 5. Integrationen henter hver time CSV-filer fra FTP serveren med oplysninger om, hvilke ordrelinjer der reelt er afsendt. Denne fil importeres som ”pluk” til Rackbeat, hvilket resulterer i, at ordren enten vil få status ”Afsendt” eller ”Delvist afsendt”.


%d bloggers like this: