Skræddersyede integrationer og specialudviklede applikationer

Vi ønsker at skabe de bedste resultater for din virksomhed og til dette, tager vi alle midler i brug

Det er ikke sikkert, at alle systemer i virksomheden kan eller ønskes udskiftet og anvender du i dag systemer, som ikke taler sammen? I disse tilfælde giver integration mellem nye og eksisterende systemer mening, da det giver virksomheden fleksibilitet og reducerer manuelle arbejdsgange. Vi har egne programmører til udvikling af integrationer og applikationer, hvorfor vi kan tilbyde skræddersyede tilpasninger, som imødekommer netop din virksomheds behov.

Integration og udvikling af systemer

Udvikling af egen applikation

Er forretningens behov for komplekse til, at passe ind i et standard system? Med en skarp grundlæggende forretningsforståelse og egne udviklingsressourcer har Bizz Zolutions erfaring med både rådgivning og udvikling af specielle løsninger og applikationer i jeres organisation. Dette betyder, at du kan opnå total kontrol over din virksomheds forsyningskæde på tværs af leverandører, produktion, transportører og kunder med en app, som passer til jeres konkrete behov. 

Integration til egne systemer

Anvender du i dag systemer som ikke taler sammen, kan en direkte integration være med til, at tilføje fleksibilitet og reducere manuelle arbejdsgange. Det kan være, at i er meget glade for jeres regnskabsprogram og jeres kundestyringssystem, men i bruger for meget tid på at logge ind to forskellige steder for at tjekke nøgletal. Her vil det give mening at få systemerne til at samarbejde ved hjælp af en integration. Dette vil spare jer for en masse tid ved at samle data og give et samlet overblik ét sted.

Vil du høre mere om dine muligheder for udvikling og integration?

Vi kontakter dig hurtigst muligt

%d bloggers like this: