Sælg dine produkter 24 timer i døgnet med en webshop

Vi hjælper med din online forretning

Vi er eksperter i e-handel og logistik – og kan til nye e-handlere tilbyde komplet implementering og opsætning af jeres nye online butik. Med standard løsningerne Rackbeat og Shopify får i en gennemprøvet og skalérbar løsning til jeres webshop. 

Webshop med rackbeat og shopify

Er Bizz Zolutions den rigtige partner for dig?

500+ cases med logistik og onlinehandel

Vi er hverken det første eller sidste e-handels bureau, som kommer til at fortælle dig, at vi er de absolut bedste indenfor vores felt. Der findes bureauer, som er meget bedre til komplekse og teknisk tunge løsninger. Vi har standardiseret processen med få design skabeloner, så vi kan sikre en effektiv release af din første webshop.

Webshop med rackbeat og shopify
Webshop med rackbeat og shopify
webshop med rackbeat og shopify
webshop med rackbeat og shopify

Altid ved hånden

Din online butik direkte fra mobilen

Med direkte integration mellem webshop og ordresystem, bliver pluk, pak og afsendelser til en leg. Alting kan håndteres direkte fra mobilen og du får løbende opdateringer om nye ordrer samt når det er tid til, at genbestille dine varer. 

Priser

Alt hvad du skal bruge til din nye webshop

APPS TIL ONLINE HANDEL

App’s der gør din hverdag nemmere.

Slack

Med direkte integration til Slack får du besked hver gang en ny ordre er placeret, afsendt fra lageret eller faktureret til slutkunden.

Prime Cargo

Træt af selv at håndtere afsendelser og modtagelser? Med direkte integration til Primecargos lagerhotel tager de alle de fysiske byrder ved lagerhåndtering.

Label Print

Har du produkter eller lokationer som skal mærkes med stregkoder eller labels? Vi har lavet et simpelt plug-in, så du kan printe direkte fra systemet.

Vil du høre mere om implementering og opsætning af webshop?

Vi kontakter dig hurtigst muligt

%d bloggers like this: