Warehouse Management System

Handel og logistik

Opnå total kontrol over din virksomheds forsyningskæde på tværs af leverandører, produktion, transportører og kunder med vores intelligente Warehouse Management System.

WMS kontrol over forsyningskæden

Fordele ved WMS

3 gode grunde til at opgradere dit WMS

Intelligent lagerstyring

Fokus på varen betyder – mindre ineffektivitet, bedre arbejdsflow. Med varen i centrum minimerer i mængden af administrative opgaver. Det frigiver tid til værdiskabende aktiviteter.

Mobil pluk og pak

Gør modtagelser og afsendelser til en leg med et mobil- og scannervenligt brugerinterface. Dine status og lageroptællinger er aldrig foregået hurtigere. 

Udbytte af integration

Et WMS der er fuldt integreret med virksomhedens øvrige systemer, hvad end det er økonomisystem, webshop, lagerhotel eller intern kommunikation – det sparer tid og manuelle indtastninger.

Fuld kontrol over forsyningskæden

Aldrig mere for meget eller for lidt på lager

WMS kontrol over forsyningskæden

Indkøb

Komplet overblik over alle bestillinger og automatiske indkøbsforslag. Du kender altid til dine produkters status, om de er i produktion eller på vej til lageret. Det giver bedre indsigt i leveringstider og større kundetilfredshed.

WMS kontrol over forsyningskæden

Salg

Uanset om du sælger B2B eller B2C kan dine salgskanaler integreres, så du altid har overblik over nuværende ordrer og varernes efterspørgsel. Dine faste kunder kan få eget login til at placere nye ordrer online.

WMS kontrol over forsyningskæden

3PL

Er dit lager ikke fysisk hos dig? Intet problem, vi integrerer til de mest gængse lagerhoteller i hele landet. Når varerne afsendes fra det eksterne lager, får du automatisk besked og har altid fuldt overblik over ordrestatus. 

Mobile løsninger til dit WMS

Mobil- og scannervenlig

Er kompatibel med alle smartphones og håndscannere med HTML5.

Scan med dit kamera

Kan anvende telefon eller tablets kamera til scanning af stregkoder.

Afsend og modtag

Alle ordreafsendelser- og modtagelser synkroniseres automatisk til mobil.

Lagerflytning

Scan lokationen og produktets stregkode for hurtig flytning.

Optælling og status

Ikke flere papirer, optælling og status foregår direkte fra mobilen. 

Produktion

Få overblik og registrer produktioner direkte fra mobilenheden.

Priser

Drift og support af WMS

APPS TIL WMS

Apps der gør din hverdag nemmere

Slack

Med direkte integration til Slack får du besked hver gang en ny ordre er placeret, afsendt fra lageret eller faktureret til slutkunden.

Primecargo

Træt af selv at håndtere afsendelser og modtagelser? Med direkte integration til Primecargos lagerhotel tager de alle de fysiske byrder ved lagerhåndtering.

Label Print

Har du produkter eller lokationer som skal mærkes med stregkoder eller labels? Vi har lavet et simpelt plug-in, så du kan printe direkte fra systemet.

Vil du høre mere om WMS?

Vi kontakter dig hurtigst muligt

%d bloggers like this: