WMS

Handel og logistik

Opnå total kontrol over din virksomheds forsyningskæde på tværs af leverandører, produktion, transportører og kunder med vores intelligente Warehouse Management System.

Fordele ved WMS

3 gode grunde til at opgradere dit WMS.

Intelligent lagerstyring

Fokus på varen betyder – mindre ineffektivitet, bedre arbejdsflow. Med varen i centrum minimerer vi mængden af administrative opgaver. Det frigiver tid til værdiskabende aktiviteter.

Mobil pluk og pak

Gør modtagelser og afsendelser til en leg med et mobil- og scannervenligt brugerinterface. Dine status og lageroptællinger er aldrig foregået hurtigere. 

Udbytte af integration

Et WMS der er fuldt integreret med virksomhedens øvrige systemer, hvad end det er økonomisystem, webshop, lagerhotel eller intern kommunikation – det sparer tid og manuelle indtastninger.

APPS TIL WMS

App’s der gør din hverdag nemmere.

Slack

Med direkte integration til Slack får du besked hver gang en ny ordre er placeret, afsendt fra lageret eller faktureret til slutkunden.

Primecargo

Træt af selv at håndtere afsendelser og modtagelser? Med direkte integration til Primecargos lagerhotel tager de alle de fysiske byrder ved lagerhåndtering.

Label Print

Har du produkter eller lokationer som skal mærkes med stregkoder eller labels? Vi har lavet et simpelt plug-in, så du kan printe direkte fra systemet.

Løsninger

Vi giver virksomheden fuld kontrol over forsyningskæden. Aldrig mere for meget eller for lidt på lager.

Indkøb

Komplet overblik over alle bestillinger og automatiske indkøbsforslag. Du kender altid til dine produkter status, om de er i produktion eller på vej til lageret, det giver bedre indsigt i leveringstider og større kundetilfredshed.

Salg

Uanset om du sælger B2B eller B2C kan salgskanaler dine integreres, så du altid har overblik nuværende ordrer og varernes efterspørgsel. Dine faste kunder kan få eget login til, at placere nye ordrer i online.

3PL

Er dine lager ikke fysisk hos dig? Intet problem, vi integerer til de mest gængse lagerhoteller i hele landet. Når varerne afsendes fra det eksterne lager får du automatisk besked og har altid fuldt overblik over ordre status. 

Priser

Drift og support af WMS

Vil du høre mere om WMS?

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Supportscreen tag
%d bloggers like this: